Как да изтрия историята в Skype

По подразбиране всички съобщения в Skype чат се запазват и ако комуникирате на някакъв компютър повече от година и не сте изчистили историята си, тогава всеки потребител може да седне на вашия компютър и да види историята на вашата кореспонденция. В днешната статия ще разгледаме как да изчистите историята в Skype и как да промените времето за съхранение или да я деактивирате изобщо.

1. Отворете приложението Skype.

2. В горната част на приложението отидете на „Инструменти“ => „Настройки“.

3. В лявата колона отворете "Настройки за чат" => от дясната страна изберете "Отваряне на разширени настройки".

4.  Вдясно от елемента "Запазване на историята" щракнете с левия бутон върху "Изчистване на историята", за да изчистите цялата история на вашия акаунт в Skype.

5. Също до „Запазване на историята“ можете да изберете колко дълго да се съхранява историята: 2 седмици; 1 месец; 3 месеца; е винаги. Ако не искате историята да се съхранява, изберете „Не записвай“ и в долната част щракнете с левия бутон върху „Запазване“.

Това е всичко за днес, ако имате някакви допълнения - пишете коментари! Успех 🙂